Blog bydlení

Budoucnost bydlení patří dřevostavbám

I když našim dnům vládnou nejmodernější technologie a materiály, o kterých se nám dříve ani nezdálo, stále častěji se naše mysl i kroky vrací k jednoduchému spojení s přírodou. Pokud i vy cítíte, že chcete od svého života a především bydlení víc než jen výdobytky doby a líbí se vám představa tradičnějších řešení, pak dům s vůní dřeva vás rozhodně nadchne. A o tom, že i on bude supermoderní, není pochyb :)

 

Dřevostavba voní přírodou i zdravím

 

Není žádným tajemstvím a hlavně ani překvapením že bydlení v domě, jehož základním stavebním materiálem je přírodní poklad dřevo, je zaručeně zdravější a příjemnější. Stavba ze dřeva mnohem lépe dýchá – dřevo dokáže nadbytečnou vlhkost pojmout a opět zpět vydat do prostoru v čase suššího klimatu v místnosti. Další velkou předností je jeho antistatická schopnost, díky které se uvnitř dřevostavby nevíří prach a spolu s lepší a přirozenější vlhkostí v interiéru je dobrou zprávou pro všechny alergiky a především pak astmatiky. Jako přírodní materiál je dřevo bez škodlivých látek a dokáže je také díky svým schopnostem ve vzduchu eliminovat.

 

Stavba rychleji a levněji

 

Navzdory stále přetrvávajícím názorům, že všechny stavby ze dřeva jsou mnohem dražší než klasické zděné, válcují dřevostavby žebříčky levného bydlení. Navíc je samotná stavba mnohem rychleji realizovaná a o nadčasovosti jak po stránce vizuální, pak i samotné životnosti, není sporu. Dřevo je materiál, jehož kvalita je prověřena pěknou řádkou staletí a pokud si zvolíte renomovanou a odbornou firmu, o kvalitu a odolnost dřevostavby se skutečně nemusíte bát.

 

Nekonečné možnosti

 

Samotná dřevostavba nabízí nepřeberné možnosti realizace a svou jedinečnou originalitou a odolností bude zajímavá nejen pro vás, ale i vaše děti a jejich potomky. Navíc, co se týká interiéru, nabízí dřevostavby zajímavý a neokoukaný styl, který váš domov povýší na skutečný originál. Kouzlo dřeva, které není třeba zapírat a maskovat, vám přinese nejen jedinečnou přírodní vůni domova, ale také nekonečné možnosti, jak samotný interiér zařídit a vykouzlit si tak pomocí dřeva magický domov.

Názory

Přidat názor