Blog bydlení

Držák toaletního papíru si své místo zaslouží

A vždy je připraven na tom pravém místě, doplněn o voňavý toaletní papír, bez kterého si žádnou moderní toaletu dnešních dní neumíme ani představit. Jeho úloha je velká, ocenění se však mnohdy nedočká. S jeho pomocí si však můžete i tu nejmenší komůrku v bytě či domku vyladit podle vkusu a nálady elegantně, vtipně i rozverně.

 

Držák na toaletní papír pro každý styl

 

Ano, i tyto přehlížené a hlavně nenápadné doplňky můžete bez mrknutí oka zakoupit snad ze všech druhů materiálu od dřeva, přes sklo, nerez, hliník, plech či umělou hmotu. To, že je však můžete také bez potíží sladit s konceptem vašeho domu či stylem bydlení, to vás možná překvapí. Designeři zkrátka myslí opravdu na všechno. Nejsou tak výjimkou držáky toaletního papíru, kterých si ani nevšimnete, stejně jako robustní, historicky vyhlížející držáky imitující rytířské brnění i s rytířem, který vám úslužně podává toaletní papír. Pokud je váš život i bydlení navýsost moderní, klidně svému životnímu stylu dejte průchod i na toaletě, kde se o vaše pohodlí i blaho vašeho telefonu postará držák, který nejen připomíná dokovací stanici, ale který tuto funkci zastane i ve skutečnosti.

 

Od početné rodiny po robota

 

Šikovné nápady, vtip a um našim designerům opravdu nechybí. Kromě samozřejmosti, že si můžete vybrat držáky toaletního papíru ve vysoké kvalitě a v dokonalém zpracování, je také příjemné zjištění, že ať už chcete ten nejusedlejší nebo nejbláznivější držák, vždycky si vyberete. Proč své bydlení, které spíše připomíná hackerské doupě, neokořenit moderní technikou i na toaletě a nedopřát si držák v podobě robota, který nejen úslužně signalizuje, že toaletní papír se blíží neodvratně k prázdné ruličce, ale vtipně dokáže okomentovat i vaše vyprazdňování. Pro početné rodiny, kde se dveře toalety a prkénko WC doslova netrhnou, jsou pak ideální držáky kombinované i se zásobníky. Nejen, že máte vyřešen úložný systém na toaletní papír, zároveň odpadne neustálé povolávání, že toaletní papír došel v nejméně vhodnou dobu a akutně je potřeba podat nový.

 

Elegance i vtip se může snoubit i na toaletě

 

Už se vám někdy stalo, že jste přišli na návštěvu, museli jste si odskočit, ale toaletní papír nikde? Pokud chcete první návštěvou u vás pobavit i své přátele a ušetřit vzácné místo na toaletě, rozhodně bez povšimnutí nenecháte držák toaletního papíru, který je vlastně rafinovaným nápadem, jak využít tloušťku zdi. Toaletní papír totiž ukryjete do držáku, který se skrývá za obyčejnou kachličkou na zdi a jen ti vyvolení vědí, která to je a jak se k papíru dostat. Toaletní papír můžete schovat i do vtipné dřevěné kadibudky, ale i do zubní pasty, kde je navíc doslova na příděl a nehrozí jeho plýtvání. Elegantně vám jej podá držák ve tvaru retro fotoaparátu Polaroid stejně jako držák opatřený vaší vlastní fotografií. Hlavní zkrátka je, aby jeho obsah nikdy nedošel v nepravý čas :)

Názory

Přidat názor