Blog bydlení

Hodinový manžel – byt, dům i zahrada v perfektní kondici

Určitě to znáte. Čas od času se i v té nejudržovanější domácnosti něco pokazí, co není ve vašich silách – fyzických či časových – opravit svépomocí. Instalatéry, opraváře a elektrikáře možná snadno „vyguglíte“ na internetu, zda však budou mít čas a zvládnou opravit i ty nejzapeklitější případy, to už je věc druhá. Co kdybyste si však do svého mobilu uložili číslo na správného všeuměla? Hodinový manžel je totiž pravý kutil, tělem i duší.

 

Hodinový manžel je chytré řešení pro každého

 

Jistě, víme dobře, že tyto dvě slovíčka v mnohých stále vzbuzují úsměv na rtech, a lidská představivost vtíravě přemýšlí, čím vším se asi hodinový manžel zabývá. Často se tak i ze studu, či předsudků, jeho službám vyhýbáme. Hodinový manžel je opravdu jen a pouze všestranný, a od přírody šikovný kutil, který si ve vaší domácnosti poradí se vším. Jeho služby tak ocení nejen lidé žijící singl, všichni ti, kteří nemají na opravy v domácnosti od přírody žádné vlohy, ale i ti, kteří se domácím pracím vyhýbají obloukem. Hodinový manžel tak zvládne vše, co manžel odkládá na neurčito, a v domácnosti tak zavládne nejen pořádek, ale také perfektní manželská pohoda bez výčitek – práce je zkrátka hotová. Služby hodinového manžela se tak mohou stát i neobvyklým, ale zaručeně jedinečným dárkem třeba starším rodičům, či prarodičům. Služby si také můžete předplatit, třeba na celý rok – cena tak bude příznivější, a o vaši domácnost bude vždy perfektně postaráno.

 

Hodinový manžel se postará o celou vaši domácnost

 

A to je také jeho největší devizou. Zkrátka si službu objednáte a jen nadiktujete všechny nedostatky, které vaši domácnost sužují. Hodinový manžel zvládne ve vaší domácnosti péči o odpady, vodu, elektřinu, výjimkou není ani plyn. Profesionál vám jako samozřejmost předloží potřebné zkoušky, nezbytné k zásahu do těchto rozvodů. Žádná polička pro něj není problém, sestavení nového nábytku i likvidace starého jakbysmet. Bez potíží zvládne i takové malichernosti jako utáhnutí šroubků, vymalování i další nespočet domácích prací, na které prostě nemáte čas. Vše je samozřejmě o vzájemné domluvě, stačí se jen zmínit, a řešení se jistě najde. Hodinový manžel se ani vaší zahradě nebude vyhýbat obloukem – poseká trávu, ostříhá stromy, natře plot, opraví i postaví pergolu a výměna zimních pneumatik je už pouhým samozřejmým bonusem.

 

Hodinová manželka? Ne, opravdu se nejedná o vtip

 

Skutečně slyšíte dobře, hodinová manželka. A opět se držíme zadání – tedy péče o váš dům - vaše představy tedy zklameme ještě jednou :). Hodinová manželka je obdoba muže kutila. Možná vás překvapí, že i ženy zvládnou mužské práce, hodinová manželka se však stará většinou o ryze ženské práce ve vaší domácnosti. Je skvělým pomocníkem a oporou o starší osamělé občany, kterým nemá kdo v domácnosti pomáhat. Hodinová manželka nakoupí vše potřebné od drobných denních nákupů po velké, vypere, vyžehlí a levou zadní zvládne běžný úklid i velký týdenní, jarní či vánoční. Luxování, mytí oken, zkrocení prachu – před ničím se nezastaví. Hodinové manželky vás doprovodí k lékaři, vyvenčí pejska i pohlídají vaše malé ratolesti.

 

Hodinový manžel či manželka zkrátka vnesou pohodu, čistotu a bezstarostnost do každé domácnosti.

Názory

Přidat názor