Blog bydlení

Hrají si s vámi vaše klíče na schovávanou? Jejich hledání vás už doma trápit nebude!

Od bytu, od branky, od domku, od chatky, od garáže od schránky a nepochybně také od práce – náš život je plný klíčů a jeden rozhodně nestačí. Tedy zatím :). Do doby než naše životy zcela ovládnou čipy nebo ještě mnohem chytřejší a důmyslnější systém, pomocí kterého si budeme moci všechny dveře pohodlně odemknou, jsou klíče na všechny způsoby nedílnou součástí našich životů. A ne vždy růžovou – ovšem díky nápaditým designovým řešením své klíče položíte vždy tam, kde je snadno naleznete.

 

Vsaďte na své podvědomí a všem svým klíčům určete místo

 

Určitě to znáte – po příchodu domů klíče pohodíte na první místo, které vám padne do cesty a už se těšíte na oblíbenou kávu, dezertík a lenošení ve stylové pohovce. Ovšem, když je najednou čas vyrazit zase pryč, klíče najednou nejsou k nalezení a nemůžete si ani náhodou vzpomenout, kde jste je naposledy odložili nebo alespoň zahlédli. Na poslední chvíli tak běháte roztržitě sem a tam a doufáte v jejich rychlé nalezení. Přitom pomoc je tak snadná – určit klíčům pevné místo, které může vypadat mnohem lépe než jen hřebík zatlučený ve zdi.

 

Originálně, barevně i hravě

 

Být originální nemusí být drahé ani pracné, stačí jen dobrý nápad. Pokud vaší domácnost zaplňují menší, ale klidně i odrostlejší děti, jistě vám doma nechybí oblíbená stavebnice LEGO. Zkuste se pro jednou na tyto barevné kostky podívat jinýma očima a vyrobte si z nich famózní a především jedinečný a dokonce i variabilní a snadno obměnitelný věšák na klíče. Větší dílek lega sloužící jako podložka pro tvoření vašich dětí stačí pověsit na zeď a na něj libovolně, stejně jako vaše dítka, umístěte kostky oblíbených barev i tvarů. Než je upevníte, nezapomeňte pod jednotlivé kostičky vložit poutko buď s ozdobnou skobičkou nebo kroužkem, na které pak můžete snadno pověsit klíče. Toužíte-li po ještě rychlejším řešení – provázek či poutko umístěte přímo na svůj svazek klíčů a za ten je pak přímo pomocí kostky lega k podložce na zdi připevněte. Rychlé řešení, co říkáte?

 

Stylově a decentně

 

Své klíče můžete ukládat vkusně i za pomocí moderních a nadčasových řešení. Co byste říkali na vysoce elegantní skříňku na klíče, která je magnetická? Nenápadná, přesto nápaditá skříňka vás zaujme nejen svým designem, ale také vtipem, díky kterému na její silně magnetická dvířka můžete připnout vaše klíče. Pro uložení méně často používaných klíčů pak poslouží její vnitřní část, kterou snadno objevíte za posuvnými dvířky. Patříte-li mezi ty hříšníky, kteří skutečně klíče pohazují kde je napadne, pak je přesně pro vás stvořená odkládací miska ve tvaru klíče, kterou snadno odložíte na botník či odkládací stěnu a která pojme i více svazků klíčů, včetně drobných mincí třeba na zmrzlinu. A chytrých řešení je mnohem víc, stačí mít jen oči otevřené a nápady i inspirace se k vám jen pohrnou.

Názory

Přidat názor