Blog bydlení

Komora v bytě vám usnadní život

Nenechte se mýlit, nemyslíme ani hospodářskou, právnickou či lékařskou komoru. Máme na mysli komoru, jako skvělý úložný prvek pro vaši domácnost, kterou oceníte, ať už bydlíte v rodinném domku či paneláku. Její výhody vás totiž rozhodně přesvědčí, že je pro ni vždy dobré, vykouzlit alespoň malé místo.

 

Komora jako třináctá komnata bydlení

 

No, a vcelku je to docela přesné pojmenování. Komora totiž dokáže ukrýt všechny vaše zaručené poklady, které chcete pečlivě ukrýt před světem. Komorou můžete směle nazývat elegantní šatnu pro vaši obuv či kabáty, stejně jako místo, kde zazimujete zimní či letní oblečení, nebo si ji přeměníte v praktickou šatnu na veškeré vaše oblečení. Komora je však nejlepším místem pro veškeré nezbytnosti, které pro své pohodové bydlení potřebujete, ale jen těžko se vměstná třeba do ložnice. Komora se tak stane domovem pro váš vysavač i mop, úklidové i prací prostředky, nezbytné nářadí pro kutila, hračky na písek i kola, která se bojíte nechat ve společných prostorách domu.

 

Komora si zaslouží chytré vybavení

 

Komora místem příliš neoplývá, přitom do ní toužíme vměstnat spoustu důležitých věcí. Proto volte regály a police, které místem neplýtvají, naopak jej využijí na maximum a do posledního centimetru. Nejlepší volbou je využití místa od podlahy až po strop, přitom ale přehledně a úhledně tak, aby jste vždy s přehledem našli vše co potřebujete a nemuseli jste půl komory vystěhovat. S ukládáním věcí do polic vám pomohou praktické boxy, ale také závěsný program.

 

Komora je v malém bytě klenotem, ve velkém pak výsadou

 

Pokud se do bytu či domku nastěhujete a komora je už od pradávna jeho součástí, rozhodně ji nezavrhujte a nebourejte. Stejně tak, pokud se stěhujete a rekonstruujete. Pokud je byť jen malá naděje na její vybudování třeba i v garsonce, rozhodně tuto příležitost využijte. Jistě, bojujete s centimetry, jenže chytře vybavená komora vám v malém bytě ušetří doslova metry. Můžete do ní ukrýt i stohovatelné židle a klidně i vybudovat malou zašívárnu pro chvilky s vaší herní konzolí. Ano, i k tomuto účelu je komora jako stvořená, stačí pohodlná židle, kvalitní osvětlení a jedno volné místo na polici. Ve velkém bytě si s místem hlavu lámat nemusíte, ale pokud máte rádi vzdušnější styl bydlení, komora je opět skvělou součástí interiéru, kde elegantně ukryjete vše, co potřebujete mít po ruce, ale nechcete mít denně na očích.

Názory

Přidat názor