Blog bydlení

Konferenční stůl - rád zdobí i slouží

Žádný obývací pokoj si bez něj neumíme představit. No řekněte sami, kam bychom si odkládali dálkový ovladač od televize, hrnek odpolední kávy, večerní dvojku oblíbeného vína, misku buráků a občas i neslušně své unavené nožky. Ano, řeč je o praktickém konferenčním stolku, který zpříjemní nejedno lenošení a ozdobí každý obývací pokoj.

 

Jak vybrat? Na míru!

 

Samozřejmě můžete sledovat nejžhavější trendy, pokukovat po nejmodernějších novinkách, základ je však vždy jediný. Koupit si takový konferenční stůl, který dokonale zapadne stylově, rozměrově i účelně přesně do našeho obýváku a poslouží našim potřebám. Každý z nás totiž od konferenčního stolku požaduje něco jiného. Pro někoho je důležitý dostatek prostoru pro ukládání předmětů pod horní deskou stolu, pro druhého je prioritou samotná užitná plocha, a třetí touží jen po nenápadném a miniaturním pomocníkovi, který zabere minimum místa a ponechá volný prostor v interiéru. Naštěstí si na své přijdou všichni, i ti nejnáročnější z nás.

 

Konferenční stůl – co kus to originál

 

A v tom tkví jedinečnost každého kousku. Stačí trochu citu a odvahy a můžete díky konferenčnímu stolku dokonale protnout a skloubit různé styly v skvostnou harmonii. Stále oblíbenější se stávají konferenční stolky z bezpečného tvrzeného skla, nemusíte tak už čekat, až vám děti odrostou, pořídit si je mohou i rodiny s malými dětmi. Skleněné stolky jsou díky své vyšší váze stabilní, snadno a s přehledem se udržují v čistotě a díky speciální úpravě také odolávají škrábancům. Stálicí jsou pak konferenční stolky ze dřeva, ať už z poctivého masivu, dýhy či levnějšího lamina. Jednoduché linie rámových konferenčních stolků, v kombinaci kovu a desky, v pestré škále barevného provedení, včetně pastelových barev, umožňuje bohaté využití, navíc i postavení stolku nejen klasicky, ale také na boční hranu. Rázem tak získáte vysoký odkládací stolek vysoké stability. Výjimkou nejsou ani vzájemné kombinace dřeva, kovu, skla a dokonce i plastu.

 

Konferenční stůl plný vychytávek

 

Konferenční stůl si můžete vybrat nejen dle tvaru, velikosti či výšky a dokonale jej tak přizpůsobit početnosti své rodiny, rozměrům svým či svého příbytku. Zvolit ten pravý můžete i dle chytrých vychytávek, které vás rozhodně nadchnou. V malém prostoru jistě oceníte stolek opatřený kolečky, který tak snadno přemístíte dle potřeby. Variabilita se hodí i v případě početné rodiny či častých návštěv, zasouvací konferenční stolky šetří místo když mohou zahálet, při rodinných oslavách naplno ukáží své schopnosti i skutečný šarm. Postarají se tak o dostatek prostoru pro vše co potřebujete při posezení s rodinou, přáteli či jen tak singl – ať už v garsonce či prostorném obývacím pokoji.

Názory

Přidat názor