Blog bydlení

LED pásky rozzáří váš interiér

A vy si doma posvítíte rozhodně naprosto stylově! Úsporné LED osvětlení je hitem a tak proč byste měli zůstávat pozadu, nemyslíte? Nejen, že ušetříte nemalé peníze, ale díky tomuto praktickému osvětlení získá váš domov jedinečný design a třeba vyniknou i zákoutí, která by se jinak utápěla ve tmě.

 

LED osvětlení není chvilkový moderní výstřelek

 

Jistě, LED pásky jsou momentálně IN, jejich budoucnost je však zcela určitě růžová. LED osvětlení je totiž  nejen levné, ale také ekologické a naprosto variabilní řešení. Zatímco lampy a lustry musíte složitě ladit se svým stylem bydlení či výmalbou, vybírat vhodnou výšku či odpovídající vzhled, LED pásky vás složitého rozhodování snadno zbaví. Snadno je totiž jednoduše přilepíte kamkoli si přejete  a skrytě či přiznaně osvětlíte temný kout stejně jako pracovní plochu, o romantice ani nemluvě.

 

LED pásky jsou variabilním a chytlavým řešením

 

Ano, kdo jejich služby okusil, rozhodně nemění. Jejich působení v našich domácnostech začalo v kuchyních, jako dokonalé osvětlení pracovní plochy a kuchyňské linky. Skutečně je až s podivem, jak téměř nenápadné LED pásky dokáží poskytnout právoplatné osvětlení, navíc za zlomek provozních nákladů. Až neuvěřitelných 90% energie totiž přemění na skutečné světlo a ne na teplo, tak jak jsme zvyklí třeba u úsporných zářivek. LED pásky se však dokonale hodí i do vaší ložnice jako příjemné osvětlení navozující dokonalou romantickou náladu, ale osvědčí se i v dětském a obývacím pokoji. Je to jen na vaší fantazii, kreativitě a potřebách - LED osvětlení se vám totiž absolutně přizpůsobí a nabídne to nejlepší ze sebe.

 

Snadná instalace a spousta vychytávek

 

LED pásky snadno připevníte pouhým přilepením kamkoli potřebujete, dokoupit můžete i speciální lištu v různém barevném provedení i dekoru,  do které pásek vlepíte a která působí jako designový prvek tam, kde se nespokojíte jen s pouhým páskem. Vybírat si můžete LED osvětlení v různých barvách, teplých i studených tónech i v různých délkách, které snadno upravíte pouhým ustřihnutím. Velkou výhodou LED pásek je také jejich bezpečnost, odolnost a možnost provozu  na baterie. Pokud si svůj uživatelský komfort chcete ještě více vylepšit, stačí si vybrat  LED osvětlení s dálkovým ovladačem nebo se stmívačem, díky kterému si snadno upravíte intenzitu světla dle aktuální potřeby či denní doby.

Názory

Přidat názor