Blog bydlení

Luxfery dopřejí koupelně světlo i šmrnc

I když v koupelně netrávíme mnoho času, přesto ji několikrát za den navštívíme a i pro tuto místnost je tak dobré a kvalitní osvětlení velmi důležité. Nejedna paneláková koupelna je řešena velmi nešťastně a luxus denního světla jí je často odepřen. Toužíte-li po kouzlu svěžího osvětlení, které je navíc zdarma, dopřejte své koupelně rekonstrukci a vsaďte na luxfery, které vám z vaší koupelny vykouzlí elegantní místo pro hygienu, regeneraci i relaxaci.

 

Seznamte se, prosím...

 

Luxfery už naše země zná hezkou řádku let a tyto skleněné duté tvárnice využíváme v našich obydlích jak v interiéru, tak i exteriéru. I když posledních pár let upadly v lehké zapomnění, jejich kouzlo a výhody znovu objevujeme a tak se čím dál častěji stávají opět součástí našich domovů. Pro luxfery je nejtypičtější čtvercový tvar, ale výjimkou nejsou ani rozličné tvary a samozřejmě také velikosti, od kulatých, stropních až po luxfery rohové. Díky barevné rozmanitosti a také různé textuře je jejich využití skutečně široké – žádný interiér pro ně není tabu.

 

Použití se meze nekladou

 

Luxfery umožňují nejrozmanitější, jedinečné i troufalé využití, vždy však se zaručeným úspěchem a výsledkem. Luxfery v čiré variantě mají prostupnost světla až 75%, což z každé temné koupelny vykouzlí ráj na zemi – tedy ve vašem bytě. Přitom je stále zajištěna intimita a nehrozí, že by vás někdo v koupelně díky luxferům přistihl v nedbalkách. Luxfery tak můžete aplikovat jakkoli – v úzkém pásu u stropu jako rafinovaný přísun světla mezi koupelnou a kuchyní, ve svislém pásu ale klidně i ve formátu přes celou jednu stěnu koupelny. Výjimkou není ani využití luxfer jako oddělení koupelny od ložnice, ale dokonce i od obývacího pokoje.

 

Luxfery v koupelně umí kouzlit

 

Samotné luxfery vůbec nemusí sloužit jen jako náhrada části či celé zdi za účelem prosvětlení koupelny. V koupelně se dokáží postarat o jedinečný styl a vylepší i samotnou údržbu koupelny. Popusťte uzdu své fantazii a dopřejte si klidně vyzdění sprchového koutu pomocí luxfer, zvládnou i nahradit zástěnu u toalety a mnoho dalších rafinovaných kousků. Jejich výstavba či montáž je navíc velmi snadná a s údržbou si hospodyňky také nemusí lámat hlavu. Sklo je jako materiál velmi hygienické a zdravotně nezávadné a čistit je můžete běžnými čistícími prostředky. Pokud ke spárování použijete antibakteriální a vodu-odpudivý materiál, máte vyhráno.

 

Názory

Přidat názor