Blog bydlení

Moderní klimatizaci využijete po celý rok

Na letní měsíce se těší každý z nás – děti na prázdniny, dospělí na dovolenou a všichni společně na příjemné a teplé slunečné dny. Když už však sluníčko a horko najde cestičku i do našich příbytků, naše radost už není tak veliká. Naštěstí si můžeme vybrat z pestré nabídky klimatizací ty, které umí náš interiér skutečně příjemně ochladit. Moderní klimatizace však toho umí mnohem víc.

 

V létě ochladí, v zimě zahřeje

 

To, že si pořídíte klimatizaci proto, aby vám zpříjemnila pobyt doma, je jasné. Díky chytré technologii dokáže klimatizace rychle dosáhnout požadované teploty a také ji přesně udržovat ve stanoveném rozmezí. Moderní klimatizace však dokáže být užitečná i v chladných měsících a to především ještě v čase, kdy topná sezóna ještě nezačala nebo naopak skončila, ale vám je přesto doma zima. Klimatizace dokáže perfektně zastoupit roli příležitostného topení, navíc jeho účinek pocítíte okamžitě, bez zbytečného čekání.

 

Klimatizace umí víc než ohřát nebo ochladit

 

Skutečně, klimatizace může disponovat i pestřejší nabídkou funkcí, než jen pouhé ochlazování či ohřátí vzduchu. Dokáže totiž kontrolovat a udržovat i optimální vlhkost a čistotu vzduchu. Díky fotokatalytickému filtru s titanem zvládnou vzduch v každé místnosti zbavit jemných prachových částic, ale také zabrání množení bakterií, virů a mikroorganismů, s kterými se náš organismus nekamarádí. Díky nim je tak domov skutečně domovem – mnohem zdravějším a hygieničtějším, což ocení především alergici a astmatici. Ostatní tak kromě těchto předností ocení i schopnost rozložit pachy například z vaření a eliminovat jejich neblahý vliv na domácí pohodu.

 

Zajímavý design a praktické funkce

 

Jistě byste si do svého nádherně zařízeného interiéru nepřinesli nevzhlednou „bednu“, která by koncept vašeho bydlení poslala k šípku. S moderní klimatizací však nemusíte mít obavy z horka, ale ani z krásy svého království. Díky dokonalé povrchové úpravě elegantně zútulní váš domov a to po estetické i pocitové stránce. Vnitřní jednotky jsou již dnes vyráběny co nejužší, nijak tak nenarušují vnitřní uspořádání a díky pestré barevné škále, i možnosti volby lesklé či matné varianty, je snadno sladíte s interiérem. Jistě vás také potěší, že moderní klimatizace jsou úsporné a ekonomicky výhodné a to i díky inteligentní schopnosti. Ta jim dala do vínku schopnost rozpoznat, zda se právě někdo nachází v místnosti a podle toho začít ochlazovat či ohřívat interiér.

Názory

Přidat názor