Blog bydlení

Moderní saunování v paneláku i rodinném domku

Sauna je zázračný všelék, o tom není pochyb. Jste-li tedy fanouškem této pravidelné pečující kůry o vaše tělo i mysl, pak jistě oceníte svou vlastní soukromou saunu, která se vejde i do paneláku. Konec studu, hledání objednávkového systému či dojíždění přes celé město. Právě nastal čas, pořídit si saunu jen pro sebe a u sebe doma.

 

Revoluce v saunování, která se vám bude líbit

 

Proto, že si ji dopřejete kdykoli si jen budete přát a nemusíte přitom vytáhnout ani paty z domu, no řekněte, kdo by si nedal říct. Tento zázrak, který si jednoduše během pár desítek minut nainstalujete ve své koupelně, ale klidně i v ložnici, nese název INFRASAUNA a její výhody vás rozhodně nenechají chladnými. Zaručeně se s nimi pěkně zapotíte – ale jen v tom dobrém a zdravém duchu. Je dostupná nejen finančně, ale zároveň i bez složitých požadavků na technické či stavební zázemí – k jejímu provozu vám stačí jen potřebný prostor dle vybrané velikosti infrasauny a běžná elektrická zásuvka. 

 

Infrasauna - relaxační teplo až na váš práh

 

Infrasauna pracuje na principu infračerveného záření z keramických či karbonových topných těles a pro jejich provoz je samozřejmostí certifikát o zdravotní nezávadnosti. Náklady na její pořízení se pohybují od 15 tisíc korun a její spotřeba během provozu také není závratná. Její přítomnost si tak může dopřát daleko větší okruh milovníků sauny než budování klasické, na kterou však ne všichni máme potřebný prostor.

 

Výhody infrasauny se vám budou zamlouvat

 

A samozřejmě, že jde především o vaše zdraví – duševní i fyzické. Pravidelné saunování napomáhá v boji proti únavě i stresu, dokáže dokonale uvolnit celé tělo, ztuhlé svaly i bolavé klouby a posiluji i náš kardiovaskulární systém i metabolické pochody v našem těle. Nemusíte být vrcholový sportovec, aby vám po pravidelném pobytu v infrasauně bylo po těle i na duši mnohem lépe. V čase chřipek, viróz a nachlazení je návštěva infrasauny pro každého dokonalým domácím posilováním imunity. Oproti klasické sauně její návštěvu dobře snáší i lidé s vysokým krevním tlakem i všichni kterým je v příliš vysokých teplotách a vlhkém  vzduchu běžné sauny nevolno a mdlo. Zanedbatelné nejsou ani výhody v zimních měsících, co se tepla a ohřátí naší prokřehlé tělesné stránky týká.

 

Která infrasauna čeká jen na vás?

 

Samozřejmě ta, která vám padne do oka a vejde se k vám domů. Pokud jsou vaše prostorové možnosti omezené vybírat můžete infrasauny pro jednotlivce v úsporné variantě, stejně jako větší infrasauny, kde můžete relaxovat společně jako rodina či s partou přátel. Velkou výhodou jsou nulové stavební úpravy – infrasauna nepotřebuje žádné odvětrávání, nevytváří totiž žádnou páru ani přílišnou vysokou teplotu.

Názory

Přidat názor