Blog bydlení

Moderní záclona? Fotozáclona!

Klasické záclony vám přijdou nudné, nemoderní a esteticky ne příliš zdařilé? Víme o zácloně, která umí v interiéru doslova čarovat a zvládne ozvláštnit každou místnost tak, že to všem škarohlídům vyrazí dech. Zapomeňte na obyčejné žaluzie a fádní záclony a oživte svůj domov fotozáclonou, která na sebe umí vzít jakoukoli podobu i atmosféru a zútulnit váš interiér jako mávnutím kouzelného proutku.

 

Fotozáclona – revoluce v interiéru

 

Speciální sublimační tisk, který umožňuje vykouzlit záclonu snů vypadá skvěle, zároveň i péče o něj nevyžaduje žádné speciální zacházení ani praní. K fotozácloně se můžete chovat stejně jako k té klasické, rozdíl je radost a originalita, kterou vám vnese do vašeho bydlení. Kromě různého potisku si můžete vybírat i různou intenzitu propustnosti světla a také varianty fotozáclon, které dokáží i stínit.

 

Inspirací není nikdy dost

 

Pokud si prohlížíte nabízené fotozáclony a bezradně listujete katalogy a nemůžete narazit na nic, co by vás oslovilo, neváhejte se spojit s výrobcem či kvalitním obchodem. Ti totiž disponují inspirativní foto bankou, ve které si přesně dle svých představ vyberete z mnoha zajímavých motivů, které navíc můžete doladit dle své tvůrčí fantazie, nebo je rovnou objednat. Rozhodně vedou přírodní motivy, které vás dokáží přenést do lesa, k rybníku i na rozkvetlou louku – každá místnost v bytě si tak získá své designové kouzlo i oázu pohody, odpočinku a klidně i dobrodružství.

 

Vsaďte na vlastní nápad

 

Velkou výhodou fotozáclon je rozhodně fakt, že můžete k jejich potištění použít i vlastní nápad a fotografii. Rázem tak získáte praktický doplněk do domácnosti, který bude jedinečně originální a na žádné jiné návštěvě na něj nenarazíte. Stačí si u výrobce zadat žádané rozměry a velikost a dodat návrh potisku a stanete se majiteli famózní záclony, kterou vám budou sousedé závidět. Příjemnou zprávou je také fakt, že výrobci fotozáclon ve své nabídce disponují také výrobou fotoubrusů či fototapet ve stejném designu – svůj byt si tak můžete vyladit opravdu na jedničku.

Názory

Přidat názor