Blog bydlení

Nebojte se zútulnit si svou kuchyň

Ať už ve své kuchyni trávíte jen víkendy, ranní vyčkávání na vypnutí varné konvice nebo jste vášnivými kuchtíky, kteří si své kuchyňské zázemí hýčkají každý den, zútulnit si svou kuchyň může být skvělá zábava s perfektním výsledkem.

 

Hřejivá atmosféra za pár korun

 

Bojíte se, že vás zkrášlení vaší kuchyně bude stát víc, než na co máte? Nebo že vás snad čekají velké úpravy? Vylepšit si kuchyň můžete i za pár korun díky jednoduchým trikům a nápaditým řešením. Je-li vaše kuchyňská linka staršího data, vylepšit ji můžete snadno a levně díky samolepící tapetě nápaditých vzorů i barev. Pustit se můžete i do zábavného natíraní atraktivní barvou a kuchyňskou linku rázem oživíte a postaráte se i o originalitu a jedinečnost.

 

Pohodovou atmosféru zajistí teplé barvy a útulné textilie

 

Kuchyně můžou mít různou tvář a samozřejmě vždy záleží především na vás a vašem životním stylu. Kromě urbanistického, minimalistického či retro stylu vám může uhranout právě dech beroucí venkovský či provensálský styl kuchyně, který je vždy plný příjemné pohodové rodinné atmosféry a klidu. O ten se umí postarat i teplé barvy – a to nejen jako výmalba, ale také v podobě doplňků. Kuchyň můžete vymalovat teplými barvami, ale využít můžete i samolepící tapetu. Kuchyňské textilie si také zaslouží obměnu. Vsadit můžete na zajímavé prostírání, záclony, závěsy, polstry a samozřejmě i nepostradatelné utěrky. Kuchyň můžete zpestřit kusovým koberečkem.

 

Nepodceňujte zajímavé doplňky

 

V každé kuchyni mají své místo praktické a účelné košíčky, dózy i dekorativní předměty. I na ty si můžete posvítit a podniknout můžete třeba tajuplnou výpravu na půdu. Objevit tam totiž můžete doslova klenoty, které vaši kuchyni vdechnou život a osobitý styl. Přípravu pokrmů i jejich konzumování vám zpříjemní kvalitní osvětlení a také stylová bylinková zahrádka, která oživí každou kuchyň a okoření i vaše pokrmy.

Názory

Přidat názor