Blog bydlení

Originální bytové doplňky plné lásky - nejen na Valentýna

Ať přiznaně či skrytě, každý z nás rád přivítá projevy lásky a vědomí, že jeho srdce má pro koho bít a navíc je tento rytmus v dokonalém souznění. Připravte pro svého partnera či partnerku stylové uvítání na svátek svatého Valentýna a koneckonců, tuto stylovou a všeříkající dekoraci a doplňky upotřebíte i zbývajících 364 dní...

 

Valentýnské snídaňové menu aneb láska prochází žaludkem

 

Jíst se musí, navíc když nám jídlo chutná a  vypadá i lákavě pro naše oči, je to radost dvojnásobná. Ve valentýnském čase, nebo kdykoli chcete udělat partnerovi radost, nebo si jej udobřit, můžete právě z kuchyně udělat místo, kde láska bude skutečně procházet žaludkem. Postačí vám k tomu pár vtipných pomocníků a trocha kuchařského umění. Do mrazáku můžete na večer připravit ledová srdíčka, která se výborně hodí do nápojů i na milostné hrátky. Formička na led ve tvaru srdce ráda zmrazí nejen vodu, ale i jahodový či jinak barevný džus či sirup. K snídani můžete stylově připravit srdíčková vajíčka, palačinky, pečivo a klidně i dort – postačí vám k tomu vychytávky ve tvaru formiček na pánev, vykrajovátek na pečivo, ale i sýry či uzeniny a samozřejmě formy na dort, v kterých můžete připravit i slanou variantu a třeba i aspik. Lahůdky, které své lásce připravíte pak servírujte v duchu dne zamilovaných. Hrníčky, talířky i lžičky ve tvaru symbolů lásky, ubrousky, prostírání a ubrus srdíčka také krásně ozdobí a romanticky laděný den může začít.

 

Valentýn levně a vtipně

 

Svatého Valentýna můžete pojmout i se špetkou vtipu a humorných pomůcek, které i na místech kam chodí císař pán sám vašemu protějšku připomenou, jak moc ho či ji milujete. Srdíčkový toaletní papír vaši koupelnu prozáří vášnivou červenou, vy v tomto trendu můžete pokračovat pomocí svíček, srdíčkových ručníků a koupelnovou atmosféru doladí oblíbené vonné tyčinky. V obývacím pokoji, ložnici i kuchyni pak jistě celoročně uvítáte stylové papírové ubrousky ve valentýnsky laděné krabičce, kterou můžete i sami vytvořit pomocí papíru, barev či tapety. 

 

Ložnice je místem lásky celoročně

 

A pokud ne, pohodlné lůžkoviny a stylové sexy povlečení to jistě změní. Nezapomeňte také na jistotu, která zmůže hodně a to jsou svíčky v různých formách, barvách i provedení od čajovek po svícny či lampy. Ložnice, ale i obývací pokoj, pak uvítá nezbytný lenošivý a zároveň dekorační prvek, kterým jsou přehozy, plédy i rozpustilé polštářky různých zamilovaných tvarů i nápisů.

 

Bojíte se kýčovitosti? S vhodnými materiály a střídmostí nemusíte!

 

Jistě, pokud to s rudou barvou přeženete a s výzdobou jakbysmet, váš byt či ložnice se snadno změní v malý rodinný cirkus. Ovšem, na druhou stranu, pokud se vám to líbí, ať si každý říká co chce. Pokud však chcete vyzdobit svůj byt vkusně i na svátek zamilovaných, vsaďte nejen na srdíčka a červenou barvu, ale především na umírněnost a střídmost – přeplácanost totiž nesluší nikomu a ničemu. Decentně můžete rozvěsit milostné zvonkohry a vyrobit je můžete i z obyčejného papíru. Proutí vládne vyznání lásky stejně jako sklo a tak k romantické dekoraci postačí srdce z proutí či proutěné košíky, skleněné vázy vyplněné vtipnou rudou dekorací či ozdobené jemně srdíčky. No a protože nejlepším designérem je příroda sama, vsaďte na nepostradatelné květiny, které zvláště ženám, dokonale přetlumočí váš milostný vzkaz.

 

A pokud vás na Valentýna děsí přehršel rudých srdcí a červené barvy na každém kroku, věřte, že decentní dekoraci najdete i v jiných tónech a barvách. A červeno-černé barevné kombinace jsou doslova famózní...

 

Názory

Přidat názor