Blog bydlení

Originální organizátor pořádku? Univerzální a osvědčený prádelník!

Malý nebo velký byt, početná rodina nebo singl bydlení - když dojde na drobnosti, najednou zjistíme, že prádla i všech druhů oblečení máme víc, než jsme si mysleli. I když nezbytným doplňkem každé domácnosti jsou nejrůznější druhy skříní, rozhodně využijete i tradiční a nadčasový prádelník, který si se všemi vašimi věcmi bude jistě vědět rady.

 

Od klasiky po modernu

 

Tak jako u jiných druhů nábytku, i prádelníky nabízí nepřebernou škálu možností, nejen co se stylu a designu týká. Jisté je, že jej snadno začleníte do romanticky laděné ložnice, stejně jako luxusního obývacího pokoje. Stylové prádelníky v severském stylu na dřevěných nožkách, jindy zas zdobené patinou pro pravý provensálský styl či masivní a retro i vintage prádelníky – to je to, po čem styl vašeho bydlení touží a lační. Díky moderním technologiím výroby si můžete domů pořídit také prádelníky z lamina, jejichž pestré barevné možnosti dokonale zapadnou do supermoderního i tradičního bydlení.

 

Na drobnosti, oblečení, lůžkoviny i tajnosti

 

Hlavní a nepřehlédnutelnou výhodou prádelníku je jeho všestranné využití. Ukládat si do něj můžete cokoli, od sladkostí, přes osobní dokumenty až po prádlo, které bylo prvním obyvatelem tohoto užitečného kusu nábytku. To, co do prádelníku uložíte je jen na vás a tak si můžete přehledně uložit trička, úhledně vyžehlené košile, spodní prádlo i ubrusy, utěrky a povlečení. Ať už potřebujete najít místo pro dětské oblečení či vaše svršky, najdete vždy prádelník na míru – z nepřeberné nabídky barev, tvarů, stylů i motivů si prostě vybere každý.

 

Který prádelník bude váš favorit?

 

Pod pojmem prádelník si už nemusíte vybavit jen jeden konkrétní druh, ale díky širokým možnostem hned několik typů, které vám nabídnou nepřeberné množství využití. Do klasického skříňového prádelníku se vejde velké množství prádla a to díky výšce, která dosahuje až 140 cm. S komodou nemůžete nikdy šlápnout vedle a je tradičním nábytkem, který vám nabídne i možnost kombinovaných zásuvek a dvířek. Inspiruje-li vás přírodní styl bydlení, je pro vás tím pravým ratanový prádelník. Proutěné koše či zásuvky nejen osvěží každou místnost od koupelny po ložnici, ale jsou navíc odolné vůči vlhkosti. Bojujete-li pak s místem, oceníte rohový prádelník, který vám ušetří cenné místo, a v pokoji zapůsobí i jako zajímavý prvek.

Názory

Přidat názor