Blog bydlení

Otevřete spolu s námi dveře ke své lepší budoucnosti

Každý z nás se v životě ocitne v situaci, kdy zatouží po vlastním bydlení, víkendovém klidu v horách či alespoň po relaxaci s motyčkou v ruce nebo vlastním podnikání. Ke splnění těchto snů o vlastním rodinném domku, bytě, zahrádce, chalupě či komerčním objektu, vede cesta přes internetový portál eDrazby.cz.

 

Čím jsou dražby tak lákavé?

 

Jak se na portále eDrazby.cz sami přesvědčíte, můžete lukrativní nemovitost získat za zlomek její skutečné hodnoty. U dobrovolných dražeb je jen na dražiteli, za kolik svou nemovitost nabídne k dražbě, u exekučních dražeb pak cena začíná na dvou třetinách znaleckého odhadu. V situaci, kdy jste jedinými zájemci si  na portále eDražby.cz nemovitost vyhlédnete a následně snadno vydražíte  již za vyvolávací cenu či minimální příhoz a ušetříte skutečně nemalou částku. Navíc získáte dům, byt, garáž či chalupu naprosto právně čistou a bez rizika spojených s pohledávkami věřitelů či zástav. Pokud  případně nájemní smlouva či věcné břemeno přechází s nemovitostí i po vydražení na nového majitele, musí být tyto informace uvedeny v dražební vyhlášce, v opačném případě se přiklepnutím a následným převodem na nového majitele záznamy mažou.

 

Výhody na jednom místě

 

Určitě jste si už občas, ať z vážného zájmu nebo jen tak pro zajímavost, vyhledávali různě na internetu byt či dům a sami víte, kolik času, energie a úsilí vás to stálo, navíc jste mnohdy nenašli to, co jste hledali. Internetový portál eDrazby.cz přináší unikátní a přehledný vyhledávací systém, kde naleznete rychle a na jednom místě všechny dražby nemovitostí od rekreačních objektů, přes rodinné domy, byty, nejrůznější pozemky a dokonce i komerční nemovitosti a samozřejmě i tolik žádané garáže. Vše samozřejmě podrobně popsáno, lokalizováno a aktualizováno!

 

Komplexní služby pro vaše pohodlí

 

Ať už si chcete jen tak oťukávat terén nebo máte jasnou představu o tom, v jaké lokalitě by se měla dražená nemovitost nacházet, na eDrazby.cz najdete unikátní vyhledávač, který vám nabídne všechny aktuální dražby a přehledně vás jimi provede. Navíc, pokud se se světem dražeb teprve seznamujete, na eDrazby.cz naleznete informace o principu i výhodách dražeb a také tipy jak dražit  a na co si dát při zájmu o dražbu pozor.

Názory

Přidat názor