Blog bydlení

Ozdobte si svou zahradu stylovou solární dekorací

Ve dne se budete moci kochat nápaditým a leckdy i vtipným designem a večer vám zpříjemní posezení pod širým nebem, u táboráku či v náručí vaší pergoly. Ano, léto je tu a solární dekorace vám pobyt na vaší zahradě rozhodně zpříjemní. Večerní temnotu prozáří a vaši zahradu zaručeně zkrášlí.

 

Zahradní doplňky, jejichž provoz vás nic nestojí

 

A přitom září, jako byste za ně dali jmění! Ano, občas skutečně stačí tak málo a vaše zahrada neskutečně prokoukne. Ve dne i v noci. Využijte potenciál slunečních paprsků a pořiďte si na svou zahradu solární dekorace, které budou šlapat naprosto zdarma. Stačí se pořádně rozhlédnout po vaší zahradě a určit místo, které bude pro umístění solární dekorace to nejlepší. Velmi oblíbené jsou nejen jednoduché „zápichy“, které snadno zapíchnete do země, případně přemístíte. Obzvláště děti ocení výběr z velké škály solárních zvířátek i postaviček, které ozdobí váš záhon i posezení.

 

Ozdoba i praktický pomocník

 

Solární dekorace může být vším, čím si budete přát. Drobným zpestřením, podtrhnutím atmosféry vašeho zahradního posezení, ale také plnohodnotným funkčním osvětlením. I solární osvětlení disponuje velkou světelností, stačí si vybrat svítidlo s dostatečným počtem LED diod. Ty dokáží účinně svítit až osm hodin a to dle zvolené intenzity. Svou zahradu i pobyt na ní si tak můžete vyšperkovat rozmanitými solárními řetězy, lampionovými balónky, žárovkovými řetězy – samozřejmě vše na principu solární energie. Dopřát si můžete i stylové, tradiční i super moderní lucerničky nejrůznějších tvarů, ale i barev.

 

Nebraňte se luxusu

 

Možná vám stačí pár efektních světýlek lemujících váš chodníček v trávě vedoucí k domu, bazénu či na terasu. Rozhodně alespoň občas určitě oceníte pořádnou dávku luxusu. A proč ne třeba každý večer! Ke klasickým solárním dekoracím si můžete nejen pro zahradní párty či večírek pořídit luxusní kousky jako třeba ozdobné zahradní fontánky. Ty vám večer kouzelně prozáří zahradu, ale po celý den také vylepší její klima a přilákají spoustu krásných ptáčků a motýlů. Velmi oblíbené jsou i svítící kameny a velmi zajímavé retro lampy, které skutečně fungují zadarmo díky sluneční energii, kterou si přes den schovají pro váš romantický večer.

Názory

Přidat názor