Blog bydlení

Přivítejte jaro na své zahradě

I když zima ještě leckde vystrkuje růžky, jaro už je zkrátka tu. Než si začnete plnými doušky užívat radostí i pracovních povinností, které vám přináší vlastnictví zahrady, můžete podniknout malou výpravu za poklady, kterými můžete stylově vyzdobit své přírodní království a zpříjemnit si relaxaci, odpočinek i zábavu na čerstvém vzduchu.

 

Posviťte si na svou zahradu

 

Denního světla a slunečních paprsků – tedy těch teplých – jsme si v zimě moc neužili a určitě i vaše zahrada strádala. Dopřejte tedy jí i sobě stylové solární osvětlení v nejrůznějším vtipném, moderním i vysoce designovém zpracování a posviťte si na první jarní podvečery. S nákupem solárních lampiček, postaviček ani zapichovacích lamp skutečně nemusíte čekat až na léto. Tyto lampičky nemusí nutně jen zpříjemnit zahradní párty do ranních hodin, ale dokáží bravurně zútulnit vaši zahradu ukládající se k večernímu spánku stejně jako vy. Výhled z okna na romanticky osvětlenou zahradu vám určitě zpříjemní usínání a vaší zahradě dodá na kráse. Kam solární osvětlení umístíte je jen na vás – dekorativní lemování zahradní cestičky, něžné zákoutí ve skalce nebo zpestření altánku – meze se vaší nápaditosti rozhodně nekladou.

 

Květin není nikdy dost – pořiďte jim stylové bydlení

 

Vaše zahrada nemusí nutně zářit barevnou a voňavou záplavou květinových záhonků, sem tam rozmístěná veselá a radost rozdávající květina se však hodí vždycky. V jediném okamžiku totiž dokáže rozzářit i temné zákoutí a  povznese atmosféru vaší zahrady i vaši náladu. Nehledě na to, že každá rostlinka plná pylu přiláká na vaši zahradu život. Pokud se tedy rozhodnete dát zimě najevo, že jaro je tu, stačí si pro začátek koupit květiny v květináči a opatřit jim stylové bydlení v podobě nádherných obalů v nejrůznějších stylech i z rozličných materiálů. Spokojit se nemusíte ani jen a pouze s klasickými, které postavíte na zem, klidně se nechte unést závěsnou řadou, která vám nádherně vyzdobí pergolu, terasu i vchodové dveře. Pokud si na kvetoucích květinách zakládáte, ale na jejich vysázení je ještě brzy, rozhodně vsaďte na zahradní či balkónovou sestavu, která famózně připomíná zmenšenou visutou zahradu a na každé patro si tak můžete postavit květináč s oblíbeným zástupcem kvetoucí říše.

 

Ozdobte si svou zahradu vlastním pohodlím

 

Zahradu už máte na jaro slušně vyzdobenou, je čas myslet nejen na potěchu vizuální, ale také na odpočinek a relaxaci celého těla. Stylový zahradní nábytek totiž nesmí chybět na žádné zahradě. Ať už si chcete odpočinout po náročné práci právě na své zahradě či po těžkém dni v práci, vychutnat si romantickou snídani s prvními teplými slunečními paprsky nebo si jen tak zdřímnout po dobrém obědě na čerstvém jarním vzduchu, rozhodně je nejvyšší čas poohlédnout se po zahradním nábytku. Jaký vybrat a který je pro vás ten pravý vám napoví článek „ Moderní zahrada láká stylovým posezením“

Názory

Přidat názor