Blog bydlení

Rychlé bydlení? Mobilní dům!

Toužíte po svém vlastním, klidném bydlení s dostatkem soukromí uprostřed vlastní zelené oázy pohody? Máte vlastní zahradu či stavební pozemek, ale volné finanční prostředky na stavbu rodinného domku vám zatím chybí nebo nejste zatím smířeni se zadlužením na jeho realizaci a bydlení v bytě vás už neláká? Mobilní dům je trefou do černého a krokem klidně i k vysněnému bydlení snů!

 

Bydlení na kolečkách, které má styl

 

Mobilní dům může mít mnoho podob i tváří, můžete si jej klidně exteriérově vylepšit i tak, že nikdo na první pohled nepozná, že se jedná o mobilní dům, ale hlavně jej můžete snadno přemístit. Jak přímo na pozemek, kdy si domek necháte dovézt a v podstatě okamžitě začít bydlet, tak časem na jiné místo, když zatoužíte po nových obzorech a budete se chtít třeba přestěhovat za prací. Mobilní dům vám zkrátka dává svobodu bydlení i životního stylu. Nemačkejte se v paneláku s nerudnými sousedy a v létě i v zimě uzavření mezi čtyřmi stěnami! Přestěhujte se za rozumný peníz pod koruny stromů, do zelené pohody na čerstvý vzduch, který si můžete dopřávat po celý rok. Mobilní domy mají mnoho tváří, velikostí, tvarů i možností a tak zaručeně najdete i ten svůj vysněný kousek.

 

Mobilní dům už dávno není jen rekreačním objektem

 

I když i nadále můžete jeho šlechetných služeb využívat i tímto směrem. Ostatně pokud je pro vás výhodné bydlení na bytě, ale zároveň každou volnou chvíli trávíte na své zahrádce – mobilní dům je skvělým řešením, jak získat výsostné zázemí pro pobyt na čerstvém vzduchu. Velkou předností je velmi rychlá realizace, ale také nízká pořizovací cena a také velmi příznivé náklady na samotné bydlení. Mobilní dům si snadno můžete vybavit velmi moderně, upravit téměř jako na klasický rodinný dům a ani zateplení dnes již není žádnou výjimkou. Mobilní domky jsou čím dál více oblíbené u mladých lidí jako startovní bydlení, stejně jako u seniorů, kteří na stáří opouští ruch velkoměst a svou zahrádku za městem si přebudují s pomocí mobilního domku na úžasné bydlení ve svém.

 

O komfort bydlení se nemusíte v mobilním domku obávat

 

Mnoho lidí při představě bydlení v mobilním domku má stále pocit, že jde o jakési prapodivné provizorium – opak je však pravdou. Běžný domek na kolečkách svou rozlohou předčí jednopokojové byty a s přehledem dosahuje i více než běžných padesát metrů čtverečních, které mají dvoupokojové byty. Stačí si jen vybrat takový, do kterého se pohodlně vejde celá vaše rodina. Mobilnímu domku nechybí nic z komfortu klasického bydlení v bytě či domě. Koupelna, toaleta, plně vybavená kuchyňská linka moderními spotřebiči, jídelní kout i obývací pokoj a samozřejmě ložnice i dětský pokoj. Tvar mobilního domku i jeho velikost je také jedním z mnoha volitelných parametrů a je tak jen na vás, který dům na kolečkách vás osloví a dopřeje vám vykouzlit si vlastní hnízdečko štěstí.

Názory

Přidat názor