Blog bydlení

S drátěným programem se v kuchyni neztratíte

I když vás vaření baví sebevíc, vždy se hodí vychytávky, které ušetří čas i samotnou práci a navíc vám ještě pomohou vaše kulinářské umění povznést na obláček gastronomických chutí. Systém, pořádek a dokonalý přehled v kuchyni – to je drátěný program snů.

 

Vylepšete si vaření s drátěným programem

 

I když název svádí k myšlenkám, že snad máme na mysli drátěnku na mytí nádobí – a i ta se v kuchyni rozhodně neztratí - drátěný program je mnohem sofistikovanější a nápaditý systém, jak mít v kuchyni  vše po ruce od vařeček, struhadla až po hrnce. Díky použitému materiálu, kterým často bývá lesklá či matná nerezová ocel, ale i chrom či dokonce mosaz, si navíc svou kuchyni stylově designově vyladíte. Její moderní image rozhodně nikdo nepřehlédne a o vaše nádobí je navíc skvěle postaráno – ke každému kousku skvěle proudí vzduch.

 

Kuchyňský drátěný program - a vaření vás baví...

 

Vtip a nápaditost drátěného programu spočívá v jednoduchosti – závěsný systém, na který snadno zavěsíte zvolené množství nejrůznějšího kuchyňského nádobí, tvoří nosné tyče různých rozměrů. Výjimkou nejsou ani celé závěsné stěny, na které pomocí háčků a speciálních držáků zavěsíte vše od utěrek až po hrnce, pečící papír či kořenky. Místo se na propracovaných sestavách najde i pro oblíbené světové i domácí kuchařky a klidně i tablet pro případ, že byste chtěli vařit on-line. 

 

Zavěsit či zasunout? Žádný problém!

 

Na drátěném programu vás bude rozhodně bavit variabilita a plná funkčnost. Jistě, i klasické a tradiční kuchyňské linky mají stále své místo v našich kuchyních. Pokud však máte větší množství nádobí a obzvláště různých druhů, ruku na srdce. Skutečně vás baví pro oblíbený hrníček, misku či hrnec pokaždé přerovnávat celou skříňku? Díky drátěnému programu si můžete do závěsných systémů uložit mycí přípravky i odkapávač, u pracovní plochy uložit struhadla i pokličky a díky praktickým tyčím si je umístíte přesně do výšky a na místo, které vám vyhovuje. Výsuvný systém šetří velice rafinovaně místo, zároveň vám však umožní mít dokonalý přehled i přístup k uloženým pomůckám, nádobí, ale klidně i koření či potravinám. 

 

Chcete vědět, co vše vám drátěný program může nabídnout? Nenechte si ujít pokračování v článku s názvem „Drátěný program dobývá kuchyně a míří ještě výš“

Názory

Přidat názor