Blog bydlení

S relaxačním křeslem vzhůru do pohody!

Odpočívat a relaxovat se dá různými způsoby. Když je nám však doslova na padnutí, nejčastěji složíme své unavené tělo do polohy ležmo. Ne vždy je to samozřejmě možné, ne vždy se to hodí, ale sednout si a hodit starosti za hlavu, to už je jiná. V relaxačním křesle je to pak doslova osvěžující zážitek plný nové energie.

 

Relaxační posezení jako ve snu

 

Relaxační křeslo nabízí nejen odpočinutí vašim unaveným nožkám a pohodlí vaší sedínce, ale jeho extrémní péče o vaše tělo i unavenou mysl vás pohltí a stane se vaší srdcovou zdravou závislostí. Ať už si chcete jen tak v klidu odpočinout, sledovat televizi nebo si číst oblíbenou knihu, relaxační křeslo vám poskytne polohovatelnou zádovou opěrku, područky i vyjíždějící podnožku a absolutní klid a komfort. Nezáleží na vaší váze ani výšce, relaxační křeslo nabídne svou náruč každému – stačí si jen vybrat.

 

Vyberte si svou relaxaci na míru

 

Každý z nás má jiné požadavky na provedení či rozměry, cíl však máme při výběru všichni stejný – absolutní komfort a pohodlí. Při výběru křesla pro svou relaxaci myslete nejen na svou výšku, pro správný výběr zádové opěrky, ale také na svou tělesnou váhu, ale i váhu samotného křesla. Relaxační křesla můžete vybírat v pestrých i umírněných barevných kombinacích a také  materiálovém zpracování od různých látkových provedení až po umělou či pravou kůži. Zajímavě vypadá i designové propojení se dřevem ať už zakomponované v područkách či otočném stojanu. Čekáte-li od svého křesla i špetku péče navíc, rozhodně neváhejte investovat do křesla s funkcí příjemných vibrací i funkcí vyhřívání. Uvolňující masáž tak dopřejete celému tělu od šíje až po stehna. Pro rozpustilou rozvernost i praktickou stránku výrobci nabízí i variantu otočnou. 

 

Místečko jenom pro vás

 

Nespornou výhodou relaxačního křesla je zcela jistě nejen vizuální stránka a pohodlí, ale také schopnost dopřát vám absolutní soukromí a skvělé místečko, které bude vaší jedinečnou zašívárnou. Na pohovce či gauči se taky krásně lenoší, ale když zatoužíte po chvilce klidu a samoty, bez toho aby se na vás během relaxace někdo mačkal – i když to je jindy určitě příjemné – relaxační křeslo je tím pravým místem. Umístit ho můžete nejen do obývacího pokoje, vykouzlit si s jeho pomocí můžete i odpočinkový koutek, ale hodit se vám tento parťák v boji proti stresu bude určitě i v pracovně.

Názory

Přidat názor