Blog bydlení

Sedací vak aneb sedněte si jinak

Sedací vak aneb sedněte si jinak

 

Příjemné posezení si každý představujeme jinak, rozhodně však chceme pohodlí, pozadí usazené na něčem příjemném a nohy chvilku bez námahy a v klidu. Na výběr máme z mnoha materiálů, tvarů, stylů i barev, pokud však hledáte a stále nenacházíte, možná vám chybí vskutku pohodlný kousek, který jde tak trochu proti proudu.

 

Sedací vak – ještě sedím nebo už ležím?

 

A není to jedno? Ne, opravdu, výhoda sedacího vaku je jasná – můžete se v něm zavrtat podle své aktuální nálady i rozpoložení. Sedněte si jako pravá dáma, nebo se „rozplácněte“ jako puberťák zcela bez zábran. Sedací vak z vás ve společnosti vykouzlí dokonalého solidního hostitele, když se dveře za návštěvou zavřou, stane se z vás nespoutaný lenoch. A vždy u toho bude nenápadně, leč vždy perfektně připraven, moderní relaxační sedací vak.

 

Sedací vak nebo pytel? Na názvu nezáleží. Důležitý je výsledný zážitek

 

A ten rozhodně stojí za to. Pytel či vak si můžete pořídit v různých velikostech a tak je jedno jestli jste svou výškou spíše obři či malé myšky. Pytel nabídne prostor pro pohodlí každé postavě i váze, je tedy opravdu univerzálním a hlavně praktickým doplňkem každého obývacího pokoje, ale také ložnice a čím dál více také dětských a studentských pokojů. Jeho povrch se dobře udržuje v čistotě, stačí pouhé otření vlhkým hadříkem. Snadno také odolává dětským upatlaným ručkám i chlupům zvířecích miláčků. Navíc potah je snímatelný, můžete jej tak kdykoli vyprat v pračce. Jeho náplní jsou kuličky, které se časem „sesedají“, snadno je však doplníte novými a natěšenými kousky, které opět objem vašeho vaku zvětší. Stejným způsobem je můžete i ubrat, pokud chcete mít vak méně naducaný. Náhradní kuličky lehce dokoupíte, běžně jsou však navíc součástí nákupu samotného sedacího vaku.

 

Sedací pytel si poradí s každým interiérem

 

S ohledem na styl bydlení jej můžete díky nepřeberné barevné škále, včetně nejrůznějších motivů, bez obav zakomponovat do každé místnosti. Ať už jej statečně umístíte přímo místo křesla, nebo jej schováte rafinovaně do relaxačního či čtenářského koutku, díky nízké váze jej snadno přemístíte kamkoli. Z místnosti do místnosti, nebo v případě malých bytů přesunete třeba do komory či na skříň. Potahy sedacího vaku jsou snímatelné, můžete si je tak snadno dokoupit a měnit podle nálady či aktuálního rozpoložení mysli či ročního období.

Názory

Přidat názor