Blog bydlení

Stojací lampy jsou znovu IN

Nenápadné, v rohu stojící, čekající na setmění, kdy přichází jejich čas. Dříve monumentální a leckdy ne příliš slušivé, jednou zatracované, dnes však oblíbené a téměř nepostradatelné. Stojací lampy, jejichž poslání rozdávat nám osvětlení plnými doušky je nejen chvályhodné, ale také stylové a více než slušivé.

 

Stojací lampa aneb kam s ní

 

Leckdo se možná bude divit, ale kamkoli. Variabilita, praktičnost a multifunkčnost se kterou přichází mnoho stojacích lamp na svět je skutečně tak různorodé a široké, že se vůbec nemusíte bát pořídit si ji nejen do obývacího pokoje, ale také do ložnice, dětského pokoje a dokonce i chodby či haly. Jejich nabídka je více než pestrá, barevnost, tvary i stylovost vůbec nepokulhává za poptávkou a tak kvalitní osvětlení prostoru – ať už je jím celá místnost nebo jen relaxační či čtecí koutek – je naprosto bravurně, díky stojací lampě, zajištěno.

 

Stojací lampy na to jdou moderně

 

Nepřehlédnutelnou výhodou každé stojací lampy je nejen její stabilita, ale také možnost snadného přemístění a mobilita se vždycky cení. Dle potřeby si ji tak můžete nejen přenést v místnosti či z jednoho pokoje do druhého, ale také snadno a lehce kužel světla naklonit tak, jak právě potřebujete. Samozřejmostí je i dvojí systém osvětlení, kdy jedním světlem můžete pohodlně osvětlit celou místnost, zatímco druhý proud světla využijete pro intimnější chvilky – ať už s partnerem či knihou.

Jistě vás tak ani moc nepřekvapí, že stylové a nadčasové stolní lampy zvládnou i tolik žádanou regulaci stmívání. Efekt stmívání je velice oblíbený a vy si tak doma můžete užít přesně tolik intenzity světla, kolik potřebujete. Každý člen rodiny si tak přijde na své v kteroukoli denní dobu i roční období.

 

Nabídka je více než zajímavá

 

Každého zájemce o stojací lampu jistě potěší, že si svou vysněnou lampu může vybírat v nejrůznějším provedení i stylu. Velice oblíbené jsou stojací lampy kovové, jejichž žebrování vám dopřeje velice zajímavé a příjemné osvětlení. Pozadu nezůstává ani retro styl, kterému sluší i retro LED žárovky, které šetří energii, přesto na první pohled zapůsobí svou nostalgií. Ať už toužíte po supermoderním kousku, klasice či zajímavém retro stylu, rozhodně si přijdete na své i co se barevného provedení a variability výšek týká.

Názory

Přidat názor