Blog bydlení

Stylové vánoční dárky do bytu, které překvapí, potěší a zdobí

Už vám dochází nápady, co darovat v zastoupení Ježíška svým milovaným a blízkým pod stromeček? A co tak oživit bydlení něčím novým a třeba lehce odvážným? Takový dárek se vždy hodí, navíc bude IN i dlouho po vánocích. Vánoční dárek do bytu je praktickým překvapením pro známé, kteří se zrovna přestěhovali do nového, stejně jako rodiče, kteří touží po změně nebo i pro vašeho partnera jako příjemné vylepšení vašeho společného bydlení. Stačí jen jediné – dobře prozkoumat, co by se obdarovanému líbilo a hodilo.

 

Obývací pokoj je centrem dění nejen o vánocích

 

A jako takový je skvělým místem pro puzzle z vlastních fotografií, které ozdobí místo na zdi nad pohovkou nebo nad sedacím vakem, který sice při balení do vánočního papíru má trochu velkou spotřebu, zároveň však potěší nejen rodiče, ale také rozverná dítka. Stolování v obývacím pokoji spojeném s kuchyní dokonale ozvláštní netradiční mlýnky na sůl a pepř. Na první pohled rozhodně zaujmou netradičním tvarem, který vyvolává otázky, co je ten předmět vlastně zač. Mlýnek se totiž ukrývá v horní zúžené části a tak koření nezanechává zbytky na stole po položení mlýnku – ven se zkrátka dostane jenom když mlýnek otočíte a používáte. Chytrý a praktický dárek potěší nejednu hospodyňku.

 

Víno se hodí nejen k vánocům

 

Sklenice na víno, to je dárek, který se nikdy neztratí, často však podlehne bujarému veselí a tak darováním nové sady rozhodně nemůžete nic pokazit. Stylový otvírák s jednoduchým držákem a k tomu samozřejmě lahvinka oblíbeného moku – to vše vyladí každou domácnost během svátečních dní i po vánocích. A pokud popíjení vína bílého, růžového či červeného chcete opravdu vylepšit, pod stromečkem by rozhodně neměla chybět zdobná a stylová karafa na víno.

 

Kuchyň zdobí nejen spotřebiče

 

A jako takové už dávno vyšly z módy nudné a stereotypní varné konvice, roboty či mixéry. Vylaďte s pomocí vánočních dárků kuchyň jiskrou moderního designu a zpracování v barvách, z kterých zrak přechází. Ať už s jejich pomocí kuchyni sladíte, nebo naopak oživíte, rozhodně naleznete všechny varianty do kuchyně v jakémkoli stylu – od minimalistického, vintage až po retro či modernu. Pro milovníky bylinek je pravým dárkem květináč na bylinky na stůl, parapet ale i závěsný, který je rozhodně IN a bylinky jsou vždy po ruce. Nádherně a zcela přírodně a zdravě provoní byt a stanou se nepřehlédnutelnou dekorací. A hlavně je zakoupíte nezelené, obdarovaný si tedy pohraje se sázením semínek a sladce bude očekávat první zelený lístek. Zábava a radost i po vánocích je tak zaručena.

 

Ložnice si žádá pohodlí i řád

 

Ač jsou muži svalnatí hrdinové a ochránci, mnohdy více než ženy milují příjemné a luxusní ložní prádlo. Nevěříte? Zkuste nahodit háček a uvidíte. Proto rozhodně stylové a na omak přítulné saténové ložní prádlo s trendy dekorem či vtipným potiskem pod stromečkem potěší a ložnici bude zdobit po celý rok. A aby kouzlo ložnice bylo dokonalé - pro něžné pohlaví stále ověšené prstýnky a řetízky může Ježíšek vybrat stylový stojan na šperky. Letošní rok doslova frčí elegantní zvířátka s předlouhými ocásky jako myšky, pejsci či kočičky z barevného skla či nerezu.

Názory

Přidat názor