Blog bydlení

Světelné vánoční dekorace – světýlko lásky a naděje pro každého

Je spousta věcí, které dělají vánoce vánocemi a bez kterých by to byly jen obyčejné všední dny. Kromě těch nejbližších a nejmilovanějších, je to také vůně cukroví, spousta dobrot na slavnostně prostřeném stole a vše se odehrávající pod dohledem zeleného stromečku pyšnícího se v rohu místnosti. Vánoce však kromě lásky a pohody rozzáří také nezbytné světlo v nejrůznějších podobách, v nichž se tak krásně lesknou radostná očka děti i dojetí dospělých.

 

Svíčka nikdy nikoho neurazí

 

Ať už prostá či netradiční, svíčka je stálicí napříč generacemi. Ať už si vykouzlíte vlastní svícen s vlastním příběhem, nebo na stůl dáte jen obyčejnou svíčku, vždy to podtrhne vánoční atmosféru. Svíčky můžete nakoupit v různých velikostech ale i tvarech, barvách a dokonce i s vůní vánoc. Stojan na svíčku pak snadno sladíte se stylem domácnosti či celkovým vánočním aranžmá a na své si tak přijdou konzervativci i odvážnější z vás. Pokukovat můžete nejen po tradičních vánočních svícnech, ale také speciálních vánočních kolekcích ze skla, vhodných přímo na váš vánoční stůl či poličku. A chladnými vás nenechají ani okouzlující zvonkohry, které vykouzlí nádhernou zvukovou kulisu právě pomocí obyčejné svíčky.

 

Led osvětlení překvapí a rozhodně teď právě frčí

 

LED diody mají hned několik výhod. Jejich provoz je levnější, světlo stabilnější, nevyzařují teplo a díky jejich malé velikosti z nich jdou vykouzlit nádherné věci od roztomilých sobů, po efektní vánoční stromečky až po sněhuláky, sněhové koule, nezbytné vánoční hvězdy či romantické andílky. Pomocí jednoduchého světelného LED řetězu můžete omotat dle libosti v podstatě cokoli a originální vánoční dekorace je na světě. Výhodou je také fakt, že si můžete ozdůbku pořídit i na baterie a nelámat si tak hlavu s prodlužovacím kabelem či přítomností zásuvky.

 

Netradiční stromeček bude ozdobou, která uchvátí

 

Vánoční stromeček k vánocům neodmyslitelně patří a je vcelku jedno, zda jeho špička dosahuje až ke stropu, nebo se jen nenápadně krčí vedle televize. Atmosféra vánoc je díky němu vždy kompletní. Pokud tedy hledáte neotřelý vánoční stromeček, jednoduchost i kreativní originalita vás zcela jistě odliší od davu a vánoce decentně a jemně zpestří světelné vánoční stromečky ze skla, dřeva, dokonce i proutí. Chcete-li zachovat tradiční velikost stromku, ale toužíte po novém tvaru, pak světelné vánoční pyramidy, vánoční kužely či osvětlené zasněžené vánoční stromečky vaše sny splní do puntíku. Pokud hledáte něco do malého bytu, pak vánoční stromeček jako světelná aplikace vedená v neviditelném rámu na zeď, dveře či skříň nezabere v malém prostoru téměř žádné místo, přesto bude Ježíšek vědět, kam položit dárky.

 

Světelné vánoční dekorace se postarají o nádhernou vánoční atmosféru a dodají i chybějící denní světlo, kterého je přes zimu tak poskrovnu. A navíc si s ním můžete zkrášlit i zahradu, balkón či terasu. Tak vzhůru do toho!

Názory

Přidat názor